JOBS@OLYMPUSMOBILITY

Product owner – Functional analyst

Als product owner – functioneel analist geef je vorm aan onze mobiliteitsoplossing. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van functionele analyses i.v.m. de integraties en evoluties van het Olympus mobiliteitsplatform en app. Daarvoor werk je samen met onze mobiliteit leveranciers en onze klanten en je bent in staat om hun business te begrijpen.

Je werkt de analyses nauwgezet uit in tekst, flowcharts en procesdiagrammen. Je maakt ook mockups van schermen en bepaalt mede de UI van de applicaties.

Je kan ook ingezet worden voor projectleiding taken en zorgt voor een goede opvolging, communicatie en afstemming met de ontwikkelingsequipe. Hiervoor definieer en volg je taken in Jira confluence op.

Belangrijkste verantwoordelijkheidsgebied is het functioneel beheer en uitwerking van het Olympus platform.

Lees hier de volledige functiebeschrijving

Energieke IT architect “Mobility as a service” platform (java)

Je hebt een hogere IT opleiding achter de rug, werkt al minstens 4
jaar in een professionele JAVA omgeving, en hebt bewezen ervaring IT
architect. Je bent dan ook niet bang om nieuwe zaken aan te pakken en te
leren.
Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Als IT architect ben je de rechterhand van onze CTO en je staat hem bij in zijn dagelijkse taken.  Je zorgt er voor dat de functionele analyses omgezet worden  naar een correcte IT architectuur en bent dan ook mede verantwoordelijk voor de technische aansturing van de ontwikkelingsteams. Je maakt technische analyses , analyseert en beschrijft  integraties met mobiliteitspartijen, koppelt frontoffice- met backoffice- toepassingen en maakt gebruik van de Amazon web services. Je ben ook niet bang om in de code te duiken en zelf bij te coderen om steeds je development kennis op peil te houden.

Lees hier de volledige functiebeschrijving.

Java developer met talent

Je hebt een hogere IT opleiding achter de rug, werkt al minstens 3 jaar in een professionele JAVA omgeving, en hebt bewezen ervaring als java developer. Je bent dan ook niet bang om nieuwe zaken aan te pakken en te leren. Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Als ontwikkelaar analist Java ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van hoogwaardige code voor de backend van ons mobiliteitsplatform. Je bent in staat om frontoffice- met backoffice- toepassingen te koppelen en te integreren en gebruik te maken van de Amazon web services.

Je integreert mobiliteitsdiensten zoals fietsdelen, elektrische steps, autodelen, carpoolen, … in het Olympus platform en goochelt met micro services en spring boot. Je gebruikt je programmeerkunde om conceptueel sterke oplossingen te bouwen. Je ontwikkelt processen die transactioneel sluitend zijn met oog voor schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Lees hier de volledige functiebeschrijving.