Ontmoet onze ambassadeur: Tim Brys

Groot nieuws! De Gentse olympiër Tim Brys voegt zich bij het Olympus Mobility team.

“Het is voor mij een privilege om een Gents bedrijf als Olympus Mobility te kunnen promoten die een duurzame mobiliteitsoplossing biedt voor andere bedrijven.”

Olympisch roeier

Groot nieuws! De Gentse olympiër Tim Brys voegt zich bij het Olympus Mobility team.

Je kent deze roeier van zijn 5e plaats op de Olympische Spelen in Tokyo, die hij samen met zijn roeipartner Niels Van Zandweghe behaalde.

Tim Brys ambassadeur van Olympus Mobility

Daarnaast vond je hem in 2020 in de Container Cup. Daar klopte hij het fietsrecord van wielrenner Toon Aerts. Tim is eigenlijk een verborgen wielrenner, maar in 2024 zet hij toch zijn Olympische roeiprestaties verder op de Spelen in Parijs.

Een rasechte Olympiër dus. Daarnaast hebben zijn wedstrijden ook een duurzaam kantje. Hij verplaatst zich namelijk telkens met het openbaar vervoer. Voeg daar nog eens Gentse roots aan toe en je krijgt een perfect fit met Olympus Mobility.

Als ambassadeur kan hij de komende jaren rekenen op de Olympus app om zijn roeikilometers te registreren … maar ook om zijn milieubewust transport te ondersteunen natuurlijk.

Tim: “Als roeiers maken wij constant gebruik van water. Het is voor mij dan ook belangrijk om zorg te dragen voor de planeet, zowel in mijn sport als erbuiten. Vandaar dat ik kies om een Gents bedrijf als Olympus Mobility te ondersteunen in hun duurzame mobiliteitsoplossingen.”

Zijn straffe verwezenlijkingen zijn te volgen op de sociale media van Tim en Olympus Mobility. Uitkijken dus!

Ontdek hoe duurzame mobiliteit een plaats krijgt in zijn leven