Cafetariaplan

Vlot beheer van je cafetariaplan

Biedt je bedrijf zijn werknemers een cafetariaplan aan? Maak het jezelf én je werknemers gemakkelijk, laat het beheer over aan Olympus Mobility. De flexibiliteit en het gebruiksgemak van de Olympus Mobility-app zijn zowel voor werkgever als werknemer een enorme plus.

  • Je werknemer schaft de meeste mobiliteitsdiensten rechtstreeks in de Olympus app aan.
  • Als werkgever betaal je enkel de verbruikte mobiliteit. Je krijgt daarvoor één maandelijkse factuur waarvan je de btw kan recupereren.
  • Het beheerportaal verwerkt ook uitzonderlijke uitgaven.

Flex budget in de Olympus Mobility-app

Als werkgever kan je op elk moment de status van het budget van je werknemer opvolgen. Alle uitgaven worden netjes gescheiden gehouden van de dienstverplaatsingen. Zelfs voor 10-rittenkaarten is er geen vermenging mogelijk.

Maandelijks levert het Olympus beheerportaal je de nodige rapporten die je als werkgever kan gebruiken voor je sociaal secretariaat.

De werknemer kan in de Olympus Mobility-app voor elke transactie kiezen aan welk budget de kost moet gelinkt worden.

Olympus app met budgetten

Implementeer een cafetariaplan met Olympus Mobility en haar partners

Olympus Mobility werkt samen met partners die heel wat expertise hebben op het vlak van cafetariaplannen. Deze partners begeleiden en ondersteunen jullie met de opzet en implementatie ervan.

Naast partner is KPMG ook zeer trouwe klant. Lees hier hoe Mobility Manager Peter Van de Velde duurzame mobiliteit integreerde in hun cafetariaplan.

Meer weten over het cafetariaplan?

Bekijk zeker deze webinar met SD Worx, waar je de ins en outs leert kennen van het Flex Income Plan.

Bij verdere vragen, mag je ons gerust contacteren. We helpen je graag verder. Samen werken we aan duurzamere mobiliteit.