Hoe werkt het voorschot bedrijfsbudget ?

Om onze lage prijzen te kunnen garanderen, vragen we om voor je bedrijf een voorschot bedrijfsbudget op te laden. Dit kan door overschrijving van je gewenst bedrijfsbudget op het Olympus rekening nummer met vermelding van jouw persoonlijke gestructureerde mededeling die je ontvangt bij inschrijving. Binnen maximaal drie werkdagen is dit budget beschikbaar voor de mobiliteitsuitgaven van het bedrijf.

Je stelt voor je werknemers een persoonlijke budgetlimiet in. Zij kunnen mobiliteit bestellen zolang ze hun eigen budgetlimiet niet overschrijden en het bedrijfsbudget niet uitgeput is.

Als je bedrijfsbudget bijna uitgeput is, zal je van ons een bericht ontvangen en kan je terug aanvullen. Je bedrijfsbudget kan je online opvolgen in ons beheersportaal en ook de maandelijkse factuur van je uitgaven zal je saldo vermelden.

Welk bedrag zal ik opladen als bedrijfsbudget ?

In principe hoef je enkel een positief bedrag bedrijfsbudget te hebben en is 10 € voldoende. Evenwel zou je dan voortdurend moeten bij opladen en is dit niet erg praktisch. Het aanbevolen bedrag hangt af van het aantal werknemers dat gebruik maakt van de mobiliteitsoplossing en van hun mobiliteitsverbruiken. We raden aan om een schatting te maken van het gemiddeld verbruik per maand en dit te verhogen met 15 %.
Hoe dan ook word je verwittigd als het budget bijna uitgeput is en kun je tijdig bijladen. Je hoeft dus zeker geen torenhoge bedragen op onze rekening te zetten.

Wat als het bedrijfsbudget uitgeput is ?

Als er geen bedrijfsbudget meer voorhanden is,  dan zullen je werknemers  geen bestellingen meer kunnen doen via de Olympus app. Let dus goed op dat je tijdig bijstort. Je word verwittigd als het budget bijna uitgeput is en dan kun je tijdig bijladen.

Wat als ik mijn contract met Olympus Mobility stop zet?

Dan wordt natuurlijk het overschot bedrijfsbudget teruggestort op je rekening.

Kan ik Olympus niet gebruiken zonder bedrijfsbudget ?

Ja, maar niet bij Olympus Mobility. Je kan daarvoor terecht bij onze partners.

Terug naar bestelpagina