Functioneel analist voor een contract in vast dienstverband.

De nieuwe mobiliteit zal in de toekomst anders zijn. De mens zal zich efficiënter verplaatsen en als regisseur, in functie van het tijdstip en de reden van verplaatsing, zelf bepalen hoe hij dit doet. Informatie over alle verplaatsingsmogelijkheden zal gecombineerd beschikbaar zijn via het internet.

Olympus legt vandaag al de nadruk op genetwerkte mobiliteitsoplossingen en een naadloze aansluiting van privé-vervoer, openbaar vervoer en gedeelde voertuigen. Neem een kijkje op onze website www.olympus-mobility.com. We ontwikkelen een mobiliteitsplatform en app en gebruiken deze voor het mobiliteitsbudget in bedrijven, als digitale ticket oplossing voor kantoorbus en pendelbussen en als Mobility as a Service concept in steden.

Je komt terecht in een dynamische omgeving en team waar je het verschil kan maken. Je werkt in een klein en sterk team aan de nieuwe mobiliteit in België en Europa. Je bent belangrijk in het team.

Jouw profiel

Je hebt een hogere opleiding achter de rug, werkt al minstens 4 jaar in een professionele omgeving, en hebt ervaring als functioneel analist.

Jij begrijpt wat een klant en eindgebruiker nodig heeft en kan de vertaalslag maken naar het design en de functionaliteit van ons mobiliteitsplatform en app. Je kan dus functionele analyses uitwerken en hebt voeling met IT. Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Je hebt een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans en Engels.

Je bent bovendien ook een vlotte communicator, resultaat gericht en kan zelfstandig werken.

Naargelang je talenten en ambitie kan je meegroeien met het bedrijf.

Jouw  taken en verantwoordelijkheden

Als functioneel analist ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van functionele analyses i.v.m. de integraties en evoluties van het Olympus mobiliteitsplatform en app. Je werkt daarvoor samen met onze mobiliteit leveranciers en onze klanten en bent in staat om hun business te begrijpen.

Je kan ook ingezet worden voor kleinere projectleiding taken en zorgt voor een goede opvolging, communicatie en afstemming  met de ontwikkelingsequipe.

Belangrijkste verantwoordelijkheidsgebied is het functioneel beheer en uitwerking van het Olympus platform

Contract : vast dienstverband

Werkplaats :  Gent

Aanbod :

  • een competitieve vergoeding, aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een werkplaats in de gezellige Gentse binnenstad goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Een omgeving waar je jezelf kan bewijzen met kans op zelfontplooiing

Contact : koen.vandeputte@olympus-mobility.com