IT architect (java) voor een contract in vast dienstverband.

De nieuwe mobiliteit zal in de toekomst anders zijn. De mens zal zich efficiënter verplaatsen en als regisseur, in functie van het tijdstip en de reden van verplaatsing, zelf bepalen hoe hij dit doet. Informatie over alle verplaatsingsmogelijkheden zal gecombineerd beschikbaar zijn via het internet.

Olympus legt vandaag al de nadruk op genetwerkte mobiliteitsoplossingen en een naadloze aansluiting van privé-vervoer, openbaar vervoer en gedeelde voertuigen. Neem een kijkje op www.olympus-mobility.com.

Jouw profiel

Je hebt een hogere IT opleiding achter de rug, werkt al minstens 4 jaar in een professionele JAVA omgeving, en hebt bewezen ervaring IT architect. Je bent dan ook niet bang om nieuwe zaken aan te pakken en te leren.

Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Onze project methodologie is gebaseerd op Scrum. Hierbij is het team-gevoel zeer belangrijk, en we zijn dus op zoek naar een echte team player die denkt in termen van “onze code” in plaats van “mijn code”. Mentaliteit, drive, en een vermogen om snel nieuwe zaken op te pikken zijn zeer belangrijk.

Je bent bekend met de frameworks Spring (boot), Maven, Hibernate en Mockito of gelijkwaardig voor unit testen.  Verder krijg je steeds een streepje voor bij kennis van :

–              Relationele database (Postgresql, sql, design, …)
–              Web services (JSON/REST)
–              Amazon web services
–              HTML, javascript, AJAX, Angular
–              gebruik van Atlassian suite
–              configuratie en gebruik van Jenkins & Artifactory

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als IT architect ben je de rechterhand van onze CTO en je staat hem bij in zijn dagelijkse taken.  Je zorgt er voor dat de functionele analyses omgezet worden  naar een correcte IT architectuur en bent dan ook mede verantwoordelijk voor de technische aansturing van de ontwikkelingsteams. Je maakt technische analyses , analyseert en beschrijft  integraties met mobiliteitspartijen, koppelt frontoffice- met backoffice- toepassingen en maakt gebruik van de Amazon web services. Je ben ook niet bang om in de code te duiken en zelf bij te coderen om steeds je development kennis op peil te houden.

Je groeit met ons bedrijf mee.

Contract : vast dienstverband

Werkplaats :  Gent

Aanbod :

  • een competitieve vergoeding, aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een werkplaats in de gezellige Gentse binnenstad goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Een omgeving waar je jezelf kan bewijzen met kans op zelfontplooiing

Contact : koen.vandeputte@olympus-mobility.com – 0478/480.380