Energieke ontwikkelaar "Mobility as a service" platform (java)

Je hebt een hogere IT opleiding achter de rug, werkt al minstens 4 jaar in een professionele JAVA omgeving, en hebt bewezen ervaring als programmeur analist. Je bent niet bang om nieuwe zaken aan te pakken en te leren.
Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Als IT engineer Java ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en implementeren van hoogwaardige code voor ons mobiliteitsplatform. Je bent in staat om frontoffice- met backoffice- toepassingen te koppelen en te integreren en gebruik te maken van de Amazon web services.

Je bent voldoende communicatief vaardig en analytisch van geest om ook analyse werk aan te pakken en kan daar desgewenst verder in evolueren.

Lees hier de volledige functiebeschrijving.

Functioneel analist

Je hebt een hogere opleiding achter de rug, werkt al minstens 4 jaar in een professionele omgeving, en hebt ervaring als functioneel analist. Jij begrijpt wat een klant en eindgebruiker nodig heeft en kan de vertaalslag maken naar het design en de functionaliteit van ons mobiliteitsplatform en app. Je kan dus functionele analyses uitwerken en hebt voeling met IT. Je bent conceptueel sterk, niet gewoon uitvoerend maar ook meedenkend, nauwgezet en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Als functioneel analist ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van functionele analyses i.v.m. de integraties en evoluties van het Olympus mobiliteitsplatform en app. Je werkt daarvoor samen met onze mobiliteit leveranciers en onze klanten en bent in staat om hun business te begrijpen.

Je kan ook ingezet worden voor kleinere projectleiding taken en zorgt voor een goede opvolging, communicatie en afstemming met de ontwikkelingsequipe.

Lees hier de volledige functiebeschrijving.