Account manager mobiliteit

De nieuwe mobiliteit zal in de toekomst anders zijn. De mens zal zich efficiënter verplaatsen en als regisseur, in functie van het tijdstip en de reden van verplaatsing, zelf bepalen hoe hij dit doet. Informatie over alle verplaatsingsmogelijkheden zal gecombineerd beschikbaar zijn via het internet.

Olympus legt vandaag al de nadruk op genetwerkte mobiliteitsoplossingen en een naadloze aansluiting van privé-vervoer, openbaar vervoer en gedeelde voertuigen. Neem een kijkje op www.olympus-mobility.com.

Jouw profiel

Je bent commercieel ingesteld en je hebt een hart voor duurzame mobiliteit. Met je talent om onze partners commercieel te ondersteunen groeien de commerciële resultaten. De juiste toon vinden en je marketing aanpak en inzicht zijn even belangrijk als je commerciële vaardigheden om dit te bereiken.

Je hebt een master diploma of gelijkwaardig door ervaring en je hebt je reeds bewezen in het uitbouwen van partnerships in een professionele omgeving. Je bent dynamisch en kijkt er naar uit om Mobility as a service een succes te maken met de Olympus app en platform.

Naargelang je talenten, ambitie en resultaten kan je meegroeien met het bedrijf.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijke voor het verder uitbouwen van onze partnerships,  ondersteunt hun commerciële roll-out en denk met hen mee over opportune verkoopmodellen en -aanpak. We onderscheiden hierbij onze partnerships met ‘Mobility service providers’ die via het Olympus platform mobiliteitsdiensten verrijken. Zie onze leasing en andere partners op www.olympus-mobility.com.
Anderzijds ondersteun je ons eigen online verkoopkanaal door het nemen van gepaste marketing en communicatie acties en vinden van samenwerkingsverbanden.
Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles een belangrijke plaats in.

Je bent verantwoordelijk voor  het accountmanagement van onze klantenportefeuille.

Vind je je terug in dit profiel, solliciteer dan voor deze functie en je kan terecht komen in een dynamische omgeving en team waar je het verschil kan maken. Je werkt nauw samen met de CEO van Olympus Mobility aan de nieuwe mobiliteit in België en Europa. Je bent belangrijk in het team.

Wij bieden

  • Een voltijds contract in vast dienstverband
  • een competitieve vergoeding, aangevuld met extralegale voordelen.
  • Een werkplaats in de gezellige Gentse binnenstad goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Een omgeving waar je jezelf kan bewijzen met kans op zelfontplooiing

Contact : koen.vandeputte@olympus-mobility.com – 0478/480.380