Één toegang voor alle mobiliteit
één app – één factuur

elevator

De betrouwbare mobiliteitsoplossing van marktleider Olympus Mobility regelt het beheer van de mobiliteit in je bedrijf en neemt je de opvolging van de mobiliteitsbudgetten volledig uit handen.

Via onze all-in-one mobiliteitsapp schakelen je werknemers gemakkelijk tussen het ruime aanbod aan duurzame vervoersopties, afhankelijk van het moment en de situatie. Het resultaat? Pure tijdswinst, minder stress, meer gemoedsrust, productiviteit en een betere work-lifebalance.

Je bedrijf bespaart op kosten voor tickets en administratie. Geen mobiliteitscontracten, bonnetjes en tickets meer. Maandelijks ontvang je een inzichtelijke rapportering en één overzichtsfactuur van alle verplaatsingen op zakelijk, mobiliteits- en cafetariabudget. Inclusief recupereerbare btw.

Waarom Olympus Mobility?

Olympus Mobility biedt dé oplossing voor alle grote en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een eenvoudig beheersysteem voor mobiliteit.

tijdswinst en efficiëntie
Tijdswinst

Je creëert nuttige tijd zowel voor gebruiker als beheerder. Je werknemers geraken vlot op hun bestemming. Voor werkgever vereenvoudigt het mobiliteitsbeheer.

kostenbesparing
Kostenbesparing

Bespaar op je mobiliteitskosten door op elke moment de juiste mobiliteitskeuze volgens de omstandigheden te maken.

voordelige tarieven
Voordelige tarieven

De app biedt je werknemers de meest voordelige tarieven en beste prijzen aan.

duurzame mobiliteitsoplossingen
Duurzame oplossingen

Je combineert vervoersmodi zonder dat je aparte overeenkomsten hoeft te onderhandelen.

Beheren verschillende budgetten en één factuur
Beheren van verschillende budgetten en één factuur

Business, flex, of wettelijk mobiliteitsbudget in één bedrijf? Olympus Mobility beheert ze allemaal. Je ontvangt één factuur en een overzichtelijke rapportering voor loonberekening en fiscaliteit.