Nieuws

Persoon toont andere persoon het beste NMBS-tarief

BESTE TARIEF NMBS TICKETS

Olympus ontwikkelde een uniek algoritme dat het allerbeste tarief berekent voor je treinverplaatsing op basis van afstand, tijdstip en leeftijd.

Als enige in de markt, digitaliseerde Olympus de super voordelige 10-rittenkaarten Rail Pass en Railease (voor bestuurders bedrijfswagen).

Maar een verplaatsing kan via een eenmalig biljet nog goedkoper zijn dan via je 10-rittenkaart. Bijvoorbeeld als de verplaatsing kort is, binnen de tijdspanne valt voor een Weekendbiljet of als je jonger bent dan 26 voor een Go Pass rit.

Je hoeft er niet langer je hoofd over te breken want Olympus berekent het automatisch! Mooi meegenomen, is steeds de correcte rapportering voor fiscaliteit en RSZ. Elke rit wordt met Olympus immers digitaal bijgehouden, mét vermelding ‘privé’ of ‘zakelijk’.

Lees meer
Treintickets te koop in KBC app via Olympus platform

OLYMPUS OP KBC BANKING APP

Maar liefst een miljoen gebruikers hebben nu toegang tot de digitale aankoop van NMBS tickets via hun KBC banking app.

Deze absolute primeur kwam er dankzij de ambitieuze samenwerking van KBC en Olympus Mobility. KBC wil haar klanten zoveel mogelijk verankeren en Olympus Mobility leverde het nodige maatwerk.

Technisch omschreven, staat de Olympus app nu als plugin op het KBC mobile banking platform. Het is de eerste stap in de uitgebreide samenwerking tussen KBC en Olympus Mobility ook andere diensten zullen nog worden toegevoegd.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor partners? Lees meer hier.

Lees meer
Betaalautomaat parkeren betalen parking via sms

Parkeren in 57 steden met 4411

Naast parkeren in de treinstations aan voordelig reizigerstarief via B-parking, mocht Olympus nu ook een fijne samenwerking aangaan met 4411.

Dit betekent dat je in 57 steden en gemeenten je parkeerkosten via de Olympus app kan regelen. Het parkeertarief blijft ongewijzigd maar de grote troef is natuurlijk dat de gemaakte kosten voor parkeren op straat samen op dezelfde factuur komen te staan als al je andere mobiliteitsuitgaven. Alweer een stap richting eenvoudige administratie! 

Een overzicht van alle vervoersmodi op de Olympus app vind je hier.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required