Nieuws

olympusfilm

Bedrijfsmobiliteit 

Combinatie Openbaar-en gedeeld vervoer is niet alleen duurzamer en gezonder voor heel wat verplaatsingen maar ook opvallend goedkoper. Hoe groter de afstand hoe groter de winst: een trip van Kortrijk naar Antwerpen komt liefst 75% goedkoper uit voor de werkgever. Een administratieve rompslomp is dankzij ‘Mobility as a Service’-oplossingen zoals Olympus mobility voltooid verleden tijd. Openbaar- en gedeeld vervoer is vaak een veel betere oplossing dan wordt aangenomen. De feiten spreken voor zich, wanneer volgen de mentaliteit en ons gedrag?

Lees het volledige opiniestuk over duurzamere en goedkoper bedrijfsmobiliteit van onze CEO op Linkedin

Lees meer
We are hiring Jobs open vacatures werknemers gezocht

IT engineer Java

Medior tot senior java engineer (ontwikkelaar – analist) voor een contract in vast dienstverband

Olympus legt vandaag al de nadruk op genetwerkte mobiliteitsoplossingen en een naadloze aansluiting van privé-vervoer, openbaar vervoer en gedeelde voertuigen. Neem een kijkje op www.olympus-mobility.com. We ontwikkelen een mobiliteitsplatform en app en gebruiken deze voor het mobiliteitsbudget in bedrijven, als digitale ticket oplossing voor kantoorbus en pendelbussen en als Mobility as a Service concept bij partners zoals KBC bank.

Je komt terecht in een dynamische  omgeving en klein team waar je het verschil kan maken. Je werkt nauw samen met de CTO aan de nieuwe mobiliteit in België en Europa. Je bent belangrijk in het team.

Lees de volledige profielbeschrijving hier en stuur een mailtje naar koen.vandeputte@olympus-mobility.com als dit je op het lijf geschreven is.

Lees meer
maxresdefault

Mobit fietsen vervoegen het Olympus aanbod

De groene deelfietsen van Mobit kan je binnenkort ook lenen via de Olympus app.
Met een eenvoudige scan van de QR code op de deelfiets heb je onmiddellijk een fiets ter beschikking. En dit in 11 steden in Vlaanderen waaronder Kortrijk, Mechelen, Genk, Hasselt, Aalst en Antwerpen.

Met Mobit lanceert Olympus de eerste Scan & Go in het gamma van vervoersdiensten.
Hier lees je meer info over Mobit.

Lees meer
Contacteer onze account manager