Nieuws

Total

TOTAL-kaarthouders toegang tot Olympus

Ook de 400.000 Belgische werknemers en zelfstandigen met een TOTAL tankkaart krijgen er nu een waaier aan vervoersmogelijkheden bij. De Olympus mobiliteitsapp, waarmee tickets voor trein, tram, bus, metro, deelfiets en parkeerplaatsen rechtstreeks worden aangekocht, werd voor TOTAL gepersonaliseerd en beschikbaar gemaakt.

“Dit kadert in onze visie om ons te profileren als innovatieve mobiliteitsspeler”, zegt Bernadette Spinoy, CEO van Total België. “Wij willen klanten stimuleren om na te denken over alternatieve oplossingen.”

Eens geregistreerd, kan een gebruiker met een maandelijks bepaald budget het vervoersmiddel naar keuze gebruiken, wanneer het uitkomt. TOTAL breidt hiermee de klassieke brandstofkaart uit naar de noden van vandaag. Slimme mobiliteit is immers meer en meer gecombineerde mobiliteit. Voor verschillende verplaatsingen kan heel wat kostbare tijd gewonnen worden ten opzichte van het volledige traject per auto te doen.

Meer info over onze mogelijkheden voor partners hier.

Lees meer
Persoon toont andere persoon het beste NMBS-tarief

BESTE TARIEF NMBS TICKETS

Olympus ontwikkelde een uniek algoritme dat het allerbeste tarief berekent voor je treinverplaatsing op basis van afstand, tijdstip en leeftijd.

Als enige in de markt, digitaliseerde Olympus de super voordelige 10-rittenkaarten Rail Pass en Railease (voor bestuurders bedrijfswagen).

Maar een verplaatsing kan via een eenmalig biljet nog goedkoper zijn dan via je 10-rittenkaart. Bijvoorbeeld als de verplaatsing kort is, binnen de tijdspanne valt voor een Weekendbiljet of als je jonger bent dan 26 voor een Go Pass rit.

Je hoeft er niet langer je hoofd over te breken want Olympus berekent het automatisch! Mooi meegenomen, is steeds de correcte rapportering voor fiscaliteit en RSZ. Elke rit wordt met Olympus immers digitaal bijgehouden, mét vermelding ‘privé’ of ‘zakelijk’.

Lees meer
Treintickets te koop in KBC app via Olympus platform

OLYMPUS OP KBC BANKING APP

Maar liefst een miljoen gebruikers hebben nu toegang tot de digitale aankoop van NMBS tickets via hun KBC banking app.

Deze absolute primeur kwam er dankzij de ambitieuze samenwerking van KBC en Olympus Mobility. KBC wil haar klanten zoveel mogelijk verankeren en Olympus Mobility leverde het nodige maatwerk.

Technisch omschreven, staat de Olympus app nu als plugin op het KBC mobile banking platform. Het is de eerste stap in de uitgebreide samenwerking tussen KBC en Olympus Mobility ook andere diensten zullen nog worden toegevoegd.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor partners? Lees meer hier.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required