Nieuws

olympusfilm

Bedrijfsmobiliteit 

Combinatie Openbaar-en gedeeld vervoer is niet alleen duurzamer en gezonder voor heel wat verplaatsingen maar ook opvallend goedkoper. Hoe groter de afstand hoe groter de winst: een trip van Kortrijk naar Antwerpen komt liefst 75% goedkoper uit voor de werkgever. Een administratieve rompslomp is dankzij ‘Mobility as a Service’-oplossingen zoals Olympus mobility voltooid verleden tijd. Openbaar- en gedeeld vervoer is vaak een veel betere oplossing dan wordt aangenomen. De feiten spreken voor zich, wanneer volgen de mentaliteit en ons gedrag?

Lees het volledige opiniestuk over duurzamere en goedkoper bedrijfsmobiliteit van onze CEO op Linkedin

Lees meer
We are hiring Jobs open vacatures werknemers gezocht

BUSINESS DEVELOPER PARTNERSHIPS

We zoeken versterking voor ons team.

Ben je commercieel ingesteld en heb je een hart voor duurzame mobiliteit ? We zoeken iemand met talent om onze partners commercieel te ondersteunen en onze commerciële resultaten te doen groeien. De juiste toon vinden en je marketing aanpak en inzicht zijn even belangrijk als je commerciële vaardigheden om dit te bereiken.

Je bent verantwoordelijke voor het verder uitbouwen van onze partnerships,  ondersteunt hun commerciële roll-out en denk met hen mee over opportune verkoopmodellen en -aanpak. 
Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles natuurlijk een belangrijke plaats in. 

Lees de volledige profielbeschrijving hier en stuur een mailtje naar koen.vandeputte@olympus-mobility.com als dit je op het lijf geschreven is.

Lees meer

INFOSESSIE VOOR MOBILITEITSADVISEURS

Mobility as a Service is een feit, maar weet u hoe dit concreet in zijn werk gaat? Wat de verschillende mogelijkheden zijn voor bedrijven en hoe dit hen helpt om multimodaliteit en duurzame mobiliteit in de praktijk te brengen? Wij denken dat er over de praktische kant nog veel onbekend is, ook in verband met het aankomende mobiliteitsbudget en hoe bedrijven hiermee om moeten gaan.

Om dit onderwerp toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden, nodigen we u graag uit voor een infosessie te Ajuinlei 1 in Gent op 28 mei van 9u30 tot 11u30. 
Graag  hier aanmelden.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required