Nieuws

olympusfilm

Bedrijfsmobiliteit 

Combinatie Openbaar-en gedeeld vervoer is niet alleen duurzamer en gezonder voor heel wat verplaatsingen maar ook opvallend goedkoper. Hoe groter de afstand hoe groter de winst: een trip van Kortrijk naar Antwerpen komt liefst 75% goedkoper uit voor de werkgever. Een administratieve rompslomp is dankzij ‘Mobility as a Service’-oplossingen zoals Olympus mobility voltooid verleden tijd. Openbaar- en gedeeld vervoer is vaak een veel betere oplossing dan wordt aangenomen. De feiten spreken voor zich, wanneer volgen de mentaliteit en ons gedrag?

Lees het volledige opiniestuk over duurzamere en goedkoper bedrijfsmobiliteit van onze CEO op Linkedin

Lees meer
We are hiring Jobs open vacatures werknemers gezocht

Account manager mobiliteit

We zoeken versterking voor ons team.

Ben je commercieel ingesteld en heb je een hart voor duurzame mobiliteit ? We zoeken iemand met talent om onze partners commercieel te ondersteunen en onze commerciële resultaten te doen groeien. De juiste toon vinden en je marketing aanpak en inzicht zijn even belangrijk als je commerciële vaardigheden om dit te bereiken.

Je bent verantwoordelijke voor het verder uitbouwen van onze partnerships,  ondersteunt hun commerciële roll-out en denk met hen mee over opportune verkoopmodellen en -aanpak. 
Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles natuurlijk een belangrijke plaats in. 

Lees de volledige profielbeschrijving hier en stuur een mailtje naar koen.vandeputte@olympus-mobility.com als dit je op het lijf geschreven is.

Lees meer
maxresdefault

Mobit fietsen vervoegen het Olympus aanbod

De groene deelfietsen van Mobit kan je binnenkort ook lenen via de Olympus app.
Met een eenvoudige scan van de QR code op de deelfiets heb je onmiddellijk een fiets ter beschikking. En dit in 11 steden in Vlaanderen waaronder Kortrijk, Mechelen, Genk, Hasselt, Aalst en Antwerpen.

Met Mobit lanceert Olympus de eerste Scan & Go in het gamma van vervoersdiensten.
Hier lees je meer info over Mobit.

Lees meer

Ontvang onze nieuwsbrief

* indicates required