Nieuws

olympusfilm

Bedrijfsmobiliteit 

Combinatie Openbaar-en gedeeld vervoer is niet alleen duurzamer en gezonder voor heel wat verplaatsingen maar ook opvallend goedkoper. Hoe groter de afstand hoe groter de winst: een trip van Kortrijk naar Antwerpen komt liefst 75% goedkoper uit voor de werkgever. Een administratieve rompslomp is dankzij ‘Mobility as a Service’-oplossingen zoals Olympus mobility voltooid verleden tijd. Openbaar- en gedeeld vervoer is vaak een veel betere oplossing dan wordt aangenomen. De feiten spreken voor zich, wanneer volgen de mentaliteit en ons gedrag?

Lees het volledige opiniestuk over duurzamere en goedkoper bedrijfsmobiliteit van onze CEO op Linkedin

Lees meer
We are hiring Jobs open vacatures werknemers gezocht

BUSINESS DEVELOPER PARTNERSHIPS

We zoeken versterking voor ons team.

Ben je commercieel ingesteld en heb je een hart voor duurzame mobiliteit ? We zoeken iemand met talent om onze partners commercieel te ondersteunen en onze commerciële resultaten te doen groeien. De juiste toon vinden en je marketing aanpak en inzicht zijn even belangrijk als je commerciële vaardigheden om dit te bereiken.

Je bent verantwoordelijke voor het verder uitbouwen van onze partnerships,  ondersteunt hun commerciële roll-out en denk met hen mee over opportune verkoopmodellen en -aanpak. 
Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles natuurlijk een belangrijke plaats in. 

Lees de volledige profielbeschrijving hier en stuur een mailtje naar koen.vandeputte@olympus-mobility.com als dit je op het lijf geschreven is.

Lees meer
Treintickets te koop in KBC app via Olympus platform

OLYMPUS OP KBC BANKING APP

Maar liefst een miljoen gebruikers hebben nu toegang tot de digitale aankoop van NMBS tickets via hun KBC banking app.

Deze absolute primeur kwam er dankzij de ambitieuze samenwerking van KBC en Olympus Mobility. KBC wil haar klanten zoveel mogelijk verankeren en Olympus Mobility leverde het nodige maatwerk.

Technisch omschreven, staat de Olympus app nu als plugin op het KBC mobile banking platform. Het is de eerste stap in de uitgebreide samenwerking tussen KBC en Olympus Mobility ook andere diensten zullen nog worden toegevoegd.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor partners? Lees meer hier.

Lees meer

Subscribe to our mailing list

* indicates required