Naar duurzame mobiliteit in 7 stappen

Ontdek het platform

Leer het platform kennen samen met onze mobiliteitsexperten Bert of Jonathan. Krijg een antwoord op al jouw vragen.

Boek een demo
Meld je aan

Ga naar de online bestelmodule en vul je bedrijfsgegevens in. Na bevestiging krijg je de logindetails voor het Olympus Mobility beheerportaal en een handleiding.

Creëer accounts

Log in op het beheerportaal en maak accounts aan voor je medewerkers. Zodra dat gebeurd is, ontvangen je medewerkers automatisch een bevestigingsmail met uitleg, een downloadlink voor de app en logingegevens. De unieke pincode versturen we per sms naar de medewerkers.

Leg budgetten vast

Wijs iedere medewerker een gelimiteerd maand- of jaarbudget toe. Dat kan zowel binnen de formule Business Budget, Commuting Budget, Flex Budget als Mobility Budget. Elke medewerker krijgt bovendien de mogelijkheid om een private budget op te laden in de app, om met eigen middelen privé-verplaatsingen af te leggen.

Zet geld op je rekening

Opdat je werknemers aan de slag kunnen met de Olympus app, dien je ook een bedrijfsbudget op te laden door geld te storten op onze rekening. Je kan tevens een ondergrens instellen voor dit bedrijfsbudget. Als je budget hieronder zakt, krijg je automatisch een uitnodiging om het bedrijfsbudget aan te vullen.

Geld opladen kan op 2 manieren : via een overschrijving of via de app zelf. De eerste betaling is meteen een voorschot op je factuur. Let wel: enkel beheerders hebben toestemming om budgetten aan te vullen. Stel dus voor iedereen de juiste rol in.

Laat de app haar werk doen

Hebben je medewerkers de app gedownload en staat er geld op hun account, dan kunnen ze digitale vervoers- en parkeerbewijzen aankopen. Bij elke aankoop gaat het bedrag automatisch van je bedrijfsbudget. Zolang dat budget niet op is én je medewerker zijn of haar persoonlijke limiet niet bereikt, kunnen ze verder bestellen.

Behoud een maandelijks overzicht

Elke maand ontvang je één factuur met een overzicht van de mobiliteitshistoriek, btw-bedragen en servicekosten. Je kan daarnaast makkelijk rapporten raadplegen via het beheerportaal. Ook medewerkers toevoegen, budgetten aanpassen of nieuwe rollen toekennen, doe je in een handomdraai.

Klaar voor het mobiliteitsbeleid van de toekomst?

Boek een demo

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste evoluties in mobiliteit?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.