Vacatures Olympus Mobility

Ben jij onze nieuwe collega? De wereld van #deelmobiliteit #MAAS #mobiliteitsbudget #cafetariaplan… blijft groeien en we hebben mooie vacatures.

Maatschappelijk waardevolle en interessante jobs in een leuke sfeer, on top of mobility én IT. Kantoor in het bruisende Gent.

Sales account

De Sales account medewerker zet zich in voor het verder uitbouwen van ons klantenbestand en helpt bedrijven in de transitie naar duurzamere en efficiëntere mobiliteit. Je maakt je het domein van duurzame bedrijfsmobiliteit eigen.

Je gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten en klanten en bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en prospecten. Je begeleidt klanten met hun onboarding proces, organiseert trainingen en demo’s.

Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles een belangrijke plaats in.

Volledige profielbeschrijving hier

Customer Care & Success

De Customer Care medewerker is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hun klantenbeleving wordt zorgeloos dankzij zijn/haar ondersteuning bij de Olympus app en het bijhorende beheersportaal.

Dankzij je dagdagelijkse contacten met hen bouw je een duurzame vertrouwensrelatie op. Dankzij jouw oog voor hun tevredenheid kan je ook meedenken over een efficiënte flow en de continue verbetering van het product.

Je maakt deel uit van het sales en marketing team en wordt aangestuurd door de sales en marketing manager. Je begeleidt nieuwe klanten bij de ingebruikname van ons product en staat in voor de opvolging en dagdagelijkse support.

Volledige profielbeschrijving hier