Vacatures Olympus Mobility

Ben jij onze nieuwe collega? De wereld van #deelmobiliteit #MAAS #mobiliteitsbudget #cafetariaplan… blijft groeien en we hebben mooie vacatures.

Maatschappelijk waardevolle en interessante jobs in een leuke sfeer, on top of mobility én IT. Kantoor in het bruisende Gent.

Product owner

Eenvoudigopweg

Als Product owner – functioneel analist coördineer je de digitale projecten en maak je functionele ontwerpen in lijn met de architectuur. Je neemt ownership van je project en volgt het end to end op. Dit betekent dat je de IT implementatie overziet, business begeleidt en zelf ook testen uitvoert.

Jij begrijpt wat een klant en eindgebruiker nodig heeft en kan de vertaalslag maken naar het UX design en de functionaliteit van ons mobiliteitsplatform en app. Je werkt daarvoor samen met onze mobiliteit leveranciers en onze klanten en bent in staat om hun business te begrijpen.

Volledige profielbeschrijving hier

Business developer

De Business developer zet zich in voor het verder uitbouwen van ons klantenbestand en helpt bedrijven in de transitie naar duurzamere en efficiëntere mobiliteit. Je maakt je het domein van duurzame bedrijfsmobiliteit eigen.

Je gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten en klanten en bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en prospecten. Je begeleidt klanten met hun onboarding proces, organiseert trainingen en demo’s.

Het mobiliteitsbudget neemt in dit alles een belangrijke plaats in.

Volledige profielbeschrijving hier

Customer Care

De Customer Care medewerker is het eerste aanspreekpunt voor klanten. Hun klantenbeleving wordt zorgeloos dankzij zijn/haar ondersteuning bij de Olympus app en het bijhorende beheersportaal.

Dankzij je dagdagelijkse contacten met hen bouw je een duurzame vertrouwensrelatie op. Dankzij jouw oog voor hun tevredenheid kan je ook meedenken over een efficiënte flow en de continue verbetering van het product.

Je maakt deel uit van het sales en marketing team en wordt aangestuurd door de sales en marketing manager. Je begeleidt nieuwe klanten bij de ingebruikname van ons product en staat in voor de opvolging en dagdagelijkse support.

Volledige profielbeschrijving hier