Mobiliteitsplan, voorbereiding én implementatie

Een mobiliteitsplan opmaken voor je bedrijf, het blijft ingewikkelde materie. En dat is het ook in de voorbereidingsfase. Op dat moment verspil je vaak veel tijd met het zoeken naar informatie en documentatie. Een derde partij die je bij dit alles deskundig helpt en adviseert is dan ook meer dan welkom.

My Mobility Budget Butler richt zich speciaal op bedrijven die op zoek zijn naar expertise in de voorbereiding van hun mobiliteitsplan.

Je kan bij My Mobility Budget Butler terecht voor een grondige analyse, bijkomend advies en veel inzicht. Bijvoorbeeld over hoe je de mobiliteit in je bedrijf verbetert, wat je kunt doen met de middelen die je ter beschikking hebt, hoe je de projecten selecteert die de grootste impact hebben op je ecologische voetdruk …

In vier consultancy-uren analyseert het team van My Mobility Budget Butler de huidige situatie van je bedrijf. Het luistert naar je knelpunten, bekommernissen en verwachtingen en analyseert de informatie over de mobiliteit in je bedrijf.

Na afloop ontvang je een efficiënt mobiliteitsplan op maat waarin je een lijst van de uit te voeren projecten vindt, de volgorde van uitvoering, een raming van budget en middelen en de tijd die je er moet aan besteden.

Voor deze dienst betaal je een vast bedrag van € 299 (excl. btw).

Na dit voorbereidende werk buigt het team van Olympus Mobility zich over de effectieve implementatie en het beheersysteem.

Wil je een mobiliteitsplan en -oplossing op maat?

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere mobiliteitsoplossingen die passen bij de behoeften van je bedrijf? Wil je een mobiliteitsplan bestellen en ontvangen? Een eenvoudige mail naar info@olympus-mobility.com volstaat.

smile