Alles
Mobiliteitsbudget
Mobiliteitsbeleid
Actualiteit
Webinars
Ebook
Zo los je de lange wachttijden voor bedrijfswagens op!

Nieuwe auto’s laten op zich wachten en ook de wachttijden voor bedrijfswagens worden steeds langer. Dat voel je wellicht in jouw wagenpark. Levertermijnen bereiken nieuwe hoogtes en bedrijfswagens zou je bijna kunnen omschrijven als een schaars goed. Hoe ga je hier als fleetmanager mee om?

Gepubliceerd op 22 augustus 2022

Read more
Zo bespaar je op benzinekosten van werknemers

Anno 2022 schieten brandstofprijzen de lucht in. Nu ook de benzinekost boven €2 per liter klimt, zoeken organisaties meer dan ooit naar een alternatief voor hun bedrijfswagens. Maar wat is de oplossing?

Gepubliceerd op 25 juni 2022

Read more
Jouw mobiliteitsplan op maat gemaakt

Mobiliteit en alles wat erbij komt kijken, het blijft ingewikkelde materie. Maar Olympus Mobility is er om je te helpen. Ben je als bedrijf je mobiliteit aan het onderzoeken? Alle opties en aanbiedingen aan het analyseren? Zoek je duurzame mobiliteitsoplossingen om je mobiliteitsplan op maat te stofferen? In dat geval komt onze Mobility Budget Butler service je zeker van pas.

Read more
Wettelijk mobiliteitsbudget 2.0

De Federale regering heeft het wetsvoorstel goedgekeurd om het wettelijk mobiliteitsbudget aantrekkelijker te maken voor zowel werkgever als werknemer. Het voorstel maakt het makkelijk voor de werkgever om dit te gaan implementeren, en het biedt meer mogelijkheden voor de werknemer. Vanaf 1 januari 2022 zijn de nieuwe regels van kracht!

Gepubliceerd op 20 oktober 2021

Read more
Flexibele mobiliteit in je cafetariaplan? goed idee!

Werken bestaat nu uit een combinatie van telewerk, diverse kantoren en coworkingspaces. We zijn niet langer alle dagen onderweg naar dezelfde werkplek. Hierdoor denken meer en meer werknemers na over de manier waarop ze zich verplaatsen. Daarbij vragen ze zich af of een overstap op flexibele mobiliteit niet aangewezen is, eventueel als onderdeel van een cafetariaplan.

Read more
Mobiliteit een administratief kluwen? weg met die onkostennota!

Is mobiliteit voor jouw bedrijf ook een complex gegeven? Dat kan best want er zijn zoveel verschillende mobiliteitsopties, elk met hun eigen contracten. Gelukkig hoeft mobiliteit geen administratief kluwen te zijn. Het kan inderdaad allemaal zoveel gemakkelijker én goedkoper met de Mobility-app. We staven deze stelling met een cijfervoorbeeld.

Gepubliceerd op 20 juni 2021

Read more
Één budget voor mobiliteit beheren op één app? wat een gemak!

Op zoek naar een vlot en simultaan beheer van het mobiliteitsbudget van je werknemers, tot 4 budgetten toe? Dan kom je als vanzelf terecht bij het mobiliteitsplatform van Olympus Mobility en bij de Olympus-app. Ons platform laat je toe om tot 4 mobiliteitsbudgetten te beheren – en dat volledig simultaan in één app.

Read more
Hervorming corporate mobility practices

Menig inkt is al gevloeid over de coronacrisis en de mogelijke toekomstige gevolgen ervan. Kijken we uit op een hervorming van de corporate mobility practices? Bedrijven die hun huidige praktijken in vraag durven te stellen en snel schakelen zullen hier sterker uitkomen. Zetten we koers naar een nieuw ‘mobili-teitsperk’?

Gepubliceerd op 22 augustus 2020

Read more
Eenvoudige kilometerregistratie

In het post-coronatijdperk ga je als bedrijf het best op zoek naar een eenvoudige kilometerregistratie voor je personeel. Kies er een uit die ook rekening houdt met je fietsende medewerkers. Studies in verschillende steden tonen nu al aan dat de fiets het enige transportmiddel is dat een stijgend aantal gebruikers kent. Steden investeren daarom sterk in fietspaden.

Gepubliceerd op 16 mei 2020

Read more
Meerrittenkaart of abonnement? De mobility app maakt die keuze heel eenvoudig

In post-coronatijden zullen werknemers niet meer dagelijks op en neer reizen om te werken. Vaak zullen ze meerdere dagen afwezig zijn op de werkplek door thuiswerk, deeltijds of satellietwerken. Veel van hen hebben bovendien het plezier van de fiets ontdekt. We zoeken voor jou uit wat voor hen de beste optie is, een meerrittenkaart of abonnement?

Gepubliceerd op 10 april 2020

 

Read more
Webinar: mobiliteitsbeleid herpositioneren met KPMG

Het mobiliteitsbeleid herpositioneren in post-covid tijden met KPMG

Read more
Webinar: wettelijk mobiliteitsbudget met Silverfin

Wettelijk mobiliteitsbudget in de praktijk met Silverfin

Read more
Webinar: digitalisering dienstverplaatsingen met Sweco

De digitalisering van dienstverplaatsingen: de Sweco-case!

Read more
Webinar: mobiliteit in FIP van SD Worx

Duurzame mobiliteit binnen het Flex Income Plan, toegelicht door SD Worx

Read more
Webinar: flexibel woon-werkverkeer met VK Group

De flexibilisering en digitalisering van het woon-werkverkeer met VK Group

Read more
Webinar: implementatie wettelijk mobiliteitsbudget met Materialise

Hoe implementeer ik duurzame mobiliteit? Een uitwerking met Materialise

Read more