“De app, met zijn vele functionaliteiten, werd professioneel en deskundig voorgesteld én geïmplementeerd”

Mint customer

Meewerken aan de mobiliteit van de toekomst. Dat komt bij MINT als toonaangevend studiebureau in verkeer en mobiliteit op de eerste plaats.

De mobiliteit moet duurzamer. Als baanbrekende werkgever willen we hierin mee de aanzet geven. En dat begint in eigen huis, voor zowel de woon-werkverplaatsingen als de dienstverplaatsingen.

De app, met zijn vele functionaliteiten, werd professioneel en deskundig voorgesteld én geïmplementeerd.

De Olympus-app werd meteen positief onthaald door onze medewerkers. Alle mogelijkheden voor een multimodale verplaatsing zijn in één applicatie binnen handbereik: openbaar vervoer, deelfietssystemen, deelautosystemen, parkeren, …

Vanaf dag één werd er al door enkele medewerkers een privébudget toegevoegd. Een extra motivatie: door het gebruiksgemak de app ook voor privéverplaatsingen gebruiken. In één klap een dubbele winsituatie voor een duurzame toekomst.

We zagen ook al blije gezichten bij ons administratieve team. De facturatie van de verplaatsingen gebeurt nu op één factuur. Gedaan met het boeken van individuele treintickets: medewerkers boeken nu hun treinticket zelf via de app. Bovendien moeten er telkens geen nieuwe gebruikers meer toegevoegd worden aan aparte contracten. De eindgebruiker doet dit zelf. Simpel en snel.

En zo fietst en treint iedereen op het einde van de werkdag blij naar huis.