5 redenen waarom Olympus het mobiliteitsplatform is dat jouw bedrijf zoekt

Bij bedrijfsmobiliteit komt heel wat manueel werk kijken. Denk maar aan het bestellen van tickets of verwerken van terugbetalingen aan je medewerkers.

Ooit al gedacht om al dat werk te digitaliseren met een mobiliteitsplatform? Deze 5 redenen leggen uit waarom dat een goed idee is.

Reden 1: Een mobiliteitsplatform zorgt voor kosten- en tijdbesparing

Voor jou als HR Manager betekent zo’n mobiliteitsplatform een vereenvoudiging van je administratie. De talloze bonnetjes van verschillende vervoersmaatschappijen reduceer je met het Olympus platform naar één maandelijkse factuur.

Die tijdbesparing wint je bovendien zo’n €155 per jaar per medewerker!

Als enige in de markt biedt het Olympus platform ook een maximale BTW-recuperatie op woon-werkverkeer en dienstverplaatsingen.

Bovendien kunnen je medewerkers meteen van start. Je maakt simpelweg een account aan voor hen, waarna zij zich gemakkelijk verplaatsen met duurzame vervoersopties. Geen tijd verloren aan het uitdelen van bijvoorbeeld tankkaarten of dergelijke.

Skill BuilderS is alvast overtuigd.

Reden 2: Eenvoudig onkostenbeheer

Traditioneel onkostenbeheer verloopt manueel. Dat vraagt bergen tijd. Denk maar aan het inbrengen van tickets en het verwerken van terugbetalingen.

Met een mobiliteitsplatform verlopen die processen automatisch.

Zoals je ondertussen weet, verwerk je met het Olympus platform slechts één factuur op het einde van de maand. Ook terugbetalingen gebeuren zorgeloos.

Je beheert moeiteloos de verschillende budgetten voor dienstverplaatsingen, woon-werkverkeer en het wettelijk mobiliteitsbudget.

Zo spendeer je je gewonnen tijd aan nuttigere zaken. Of een goeie babbel aan de koffiemachine.

Reden 3: Continue begeleiding van experts

Wil je het wettelijk mobiliteitsbudget invoeren? Wil je nog meer medewerkers overtuigen van flexibele mobiliteit? Vraag advies aan onze mobiliteitsexperts.

Vanaf het eerste moment begeleiden ze je doorheen het landschap van bedrijfsmobiliteit. Spar gerust even over je uitdagingen in een demosessie. Ze ondersteunen je maar al te graag.

Bovendien zijn ze op de hoogte van de laatste wetgeving. Dat vertaalt zich natuurlijk door naar een waterdicht mobiliteitsplatform.

Met het Olympus platform zit je dus altijd goed.

Reden 4: Altijd up-to-date met de laatste veranderingen in het mobiliteitslandschap

Het mobiliteitslandschap staat constant in beweging. Het is onbegonnen werk om alle veranderingen bij te houden. Gelukkig doet het Olympus mobiliteitsplatform dat voor jou.

Bijna maandelijks integreren we nieuwe diensten in de Olympus-app. Zo bied jij als HR Manager telkens de laatste vormen van mobiliteit aan.

Op die manier hebben je medewerkers op elk moment het meest geschikte vervoersmiddel bij de hand, afgestemd op hun persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

Ook werkzoekenden hechten belang aan een ruim aanbod van flexibele mobiliteit. 6/10 potentiële medewerkers geeft aan dat een groen bedrijfsbeleid, waaronder flexibele mobiliteit, een doorslaggevende factor is in het kiezen voor een bedrijf.

Met het Olympus mobiliteitsplatform toon je dat je je als bedrijf inzet voor een betere, klimaatvriendelijke toekomst. Zo onderscheid je je in de war for talent.

Naast de nieuwste mobiliteitsdiensten, houden we je ook up-to-date over de laatste wetgeving, technologieën en trends binnen de mobiliteitssector. Schrijf je bijvoorbeeld in op Budget Boost en tover jezelf om tot expert in het mobiliteitsbudget.

Reden 5: Partner voor al je mobiliteit, binnen handbereik

Met het Olympus mobiliteitsplatform beheer je als HR Manager verschillende mobiliteitsoplossingen:

Je krijgt persoonlijke ondersteuning en advies bij het optimaliseren van je mobiliteitsstrategie.

Bovendien genieten je medewerkers van ‘one-stop-shop’ voor bedrijfsmobiliteit met de Olympus-app.

Kies voor het mobiliteitsplatform van Olympus Mobility

Met het mobiliteitsplatform van Olympus Mobility

  1. Bespaar je tijd én kosten
  2. Bewaar je het overzicht van verschillende budgetten
  3. Krijg je continue begeleiding van mobiliteitsexperts
  4. Bied je altijd de nieuwste mobiliteitsdiensten aan
  5. Beschik je over de juiste partner voor je bedrijfsmobiliteit

Ontdek het zelf